Luxe gordijnen collectie

Mooie gordijnen is één van de belangrijkste basisonderdelen van een stijlvol interieur en een belangrijke sfeermaker in uw interieur.

Wij staan bekend om onze prachtige gordijnen die worden uitgevoerd in bijzondere luxe stoffen. De combinatie van verschillende stoffen afgebiesd met mooie sierbanden en franjes geven uw gordijnen een luxe uitstraling. Om extra effect te creëren nemen wij deze gordijnen op met verfijnde embrassekwasten of gordijnsjerpen.

Ook onze roede collectie is zeer uitgebreid en hebben wij in verschillende uitvoeringen zowel in kleur als in vorm verwerkt met prachtige showgordijnen in onze showroom.

Daarnaast werken wij ook graag met voiles, vitrages, rolgordijnen, vouwgordijnen & houten jaloezieën. Ook behoren raam shutters & zonwering tot de mogelijkheden. Doordat onze stoffencollectie zo uitgebreid en wij met veel bekende merken werken kunnen wij ieder huis voorzien van stijlvolle gordijnen.

Bezoek onze sfeervolle showroom in het hart van Rotterdam en laat u inspireren in de verschillende stijlkamers die onze showroom rijk is.