Slapen

Een luxe slaapkamer creëren waar je lekker in kunt wegdromen is één van onze specialiteiten. Een inrichting creëren voor een sfeervolle slaapkamer is altijd zeer persoonlijk. Want welk luxe behang of kleur verf verwerk je op de wanden voor een mooi effect. Wij adviseren u graag deze keuze in combinatie met een mooie vloerbedekking of vloerkleed en prachtige bijpassende gordijnen in onze showroom.

In onze showroom van onze exclusieve woonwinkel te Rotterdam kunt u slaapkamer inspiratie op doen en vind u verschillende voorbeelden van luxe gordijnen verwerkt op roedes & roede uiteindes om extra effect te kunnen creëren. De combinatie van verschillende gordijnstoffen afgebiesd met mooie sierbanden geven uw gordijnen een luxe uitstraling. Of wat dacht u van een heerlijk comfortabel bed met daarop een prachtig sprei & luxe sierkussens in uw sfeervolle slaapkamer.

Of wilt u graag een slaapkamer in hotelstijl? Alles wordt voor u op elkaar afgestemd in een interieuradvies of interieurontwerp en afgestyled door onze interieurstylist Sharon naar voor een mooi en rustig geheel. In onze collectie design meubels hebben wij ook diverse luxe nachtkasten, passpiegels, tafel- en wandlampen, velours banken, mooie luxe wandtafels, kaptafels, bedbankjes, luxe kroonluchters om de slaapkamer helemaal naar uw eigen keuze mee af te kunnen stylen. U bent van harte welkom in onze showroom om slaapkamer inspiratie te komen opdoen en de mogelijkheden van een luxe slaapkamer zelf te komen bekijken.