Slapen

Ziet u zichzelf al wakker worden in een stijlvol en luxe slaapkamer?

Een luxe slaapkamer creëren waar je lekker in kunt wegdromen is één van onze specialiteiten. Wij begeleiden u en bespreken de verschillende onderdelen van; welk behang/ kleur verf verwerk je op de wanden voor een sfeervol effect in combinatie met keuze van vloerbedekking en prachtige bijpassende gordijnen.

Bezoek onze stijlvolle showroom en ontdek de diverse slaapkamers die volledig ingericht zijn en afgestyled zijn met o.a. prachtige gordijnstoffen die zijn afgebiesd met mooie sierbanden en verwerkt worden op gordijnroedes om een extra luxe effect te creëren. In onze collectie hebben wij ook bedden met daarop prachtige spreien & sierkussens om de slaapkamer die luxe hotel uitstraling te geven. Onze showroom geeft u een totaal beleving van een manier van slapen waarvan u van te voren nog niet wist dat deze bestond.

Plan vandaag nog uw bezoek in en beleef de luxe atmosfeer die wij voor u hebben gecreëerd en bekijk onze collectie van; luxe nachtkasten, wand/kaptafels, bedbankjes, luxe kroonluchters van onze unieke woonstijl.