Slapen

Een sfeervolle slaapkamer creëren waar je lekker in kunt wegdromen is één van onze specialiteiten. Een inrichting creëren voor een slaapkamer is altijd zeer persoonlijk. Want welk behang of kleur verf verwerk je op de wanden voor een mooi effect. Wij adviseren u graag deze keuze in combinatie met een mooie vloerbedekking of vloerkleed en prachtige bijpassende gordijnen in onze showroom.

In onze showroom vind u verschillende voorbeelden van showgordijnen verwerkt op roedes & roede uiteindes om extra effect te kunnen creëren. De combinatie van verschillende gordijnstoffen afgebiesd met mooie sierbanden geven uw gordijnen een luxe uitstraling. Of wat dacht u van een heerlijk comfortabel bed met daarop een luxe sprei & prachtige sierkussens.

Alles wordt voor u op elkaar afgestemd voor een mooi en rustig geheel. In onze collectie hebben wij ook diverse luxe nachtkasten, passpiegels, tafel- en wandlampen, mooie wandtafels, kaptafels, bedbankjes, luxe kroonluchters om de slaapkamer helemaal naar uw eigen keuze mee af te kunnen stylen. U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden van een stijlvolle slaapkamer zelf te komen bekijken.