Tuin

Maison Sucre brengt wonen nu ook naar buiten!

Om echt van uw tuin te kunnen genieten heeft de inrichting van uw tuin de juiste aandacht nodig. Zo kan een goed ingericht tuinhuis ervoor zorgen dat u van de vroege lente tot in de nazomer nog uitgebreid kunt genieten van het buitenleven. Ons buitenprogramma omvat alles ten behoeve van het inrichten van uw tuin, terras, poolside en tuinhuis of serre.

Wij werken met exclusieve tuinmeubelen waaronder schitterende buitentafels met natuurstenen bladen in combinatie met king-size parasols of markiezen om lange zomeravonden te kunnen genieten met familie & vrienden.

Exclusieve tuinverlichting waaronder imposante buitenlantaarns en royale tuinvazen zijn de accessoires voor de first-impression van de entree van uw huis. Natuurlijk hebben wij ook fraaie loodkleurige plantenbakken in verschillende afmetingen voor in de achtertuin om op de juiste plekken een accent te maken.

Net als bij de inrichting van uw interieur vertalen wij úw lifestyle naar een verfijnd samengesteld en praktisch exterieur. U kunt bij ons terecht voor alle topmerken buitenmeubelen van hoge kwaliteit, die wij weer aanvullen met onze eigen collectie tafels, luxe tuinmeubelen, exclusieve tuinverlichting en tuinaccessoires. Geef het exterieur van uw huis het cachet die het verdient!