Interieurstylist Sharon

Naast de adviezen voor een totaal interieur is het ook mogelijk met kleine elementen uw huis al een warme sfeer te geven, wij noemen dit interieurstyling. Op verzoek brengen wij dan een bezoek aan u thuis om de situatie ter plaatse te bekijken en bespreken de verschillende mogelijkheden van interieur restylen. Aan de hand van ons bezoek werken wij een interieuradvies voor u uit wat besproken wordt in de showroom van onze interieurwinkel.

Eigenlijk zorgt het restylen van uw huidige woning in combinatie met nieuwe meubelen en ideeën van Maison Sucre weer voor een hele nieuwe manier van wonen.

Naast het inrichten van huizen wordt interieurstylist Sharon ook regelmatig gevraagd als designer. Ze vindt het een voorrecht om mensen te mogen helpen en begeleiden om hun warme thuissfeer in hun droomhuis te creëren.

Ook met eigen meubelen in combinatie met de design meubels van Maison Sucre is interieurstylist Sharon niet alleen in staat om het signatuur van Maison Sucre te creëren, maar is zij zeker ook in staat een geheel andere vertaalslag te maken.

‘Bel ons gerust voor het maken voor een afspraak bij u thuis’
Hartelijke groet van Sharon

sharon-7