Kies voor een stijlvol maatwerk interieur

Eindelijk uw droomhuis gekocht en nu staat u aan het begin van een nieuwe fase in uw leven. Het inrichten van een huis neemt een hoop tijd en energie in beslag. Ons team helpt en ontzorgt u graag tijdens deze spannende periode in uw leven en begeleiden uw woon project van het begin tot het einde. Want de meeste mensen hebben; Tijdgebrek, door de drukke agenda’s maar willen wel mooi wonen en weten precies wat ze mooi vinden maar hebben vaak geen idee dit te combineren tot een mooi totaal woonsfeer?

Iedereen is anders en daarom zijn maatwerk interieurs zo ontzettend leuk en bijzonder om te creëren. Samen praten en kijken naar uw leefsituatie en gezinssamenstelling en dit vertalen naar een stijlvol en sfeervol thuis. Bij alles wat wij ontwerpen hebben wij altijd het eindresultaat al in gedachten en zo worden belangrijke keuzes al in een vroeg stadium bepaald. Wij begeleiden u graag in het combineren van de keuzes van vloer en keuken en zorgen ervoor dat de stijl en sfeer dezelfde luxe atmosfeer ademt als de inrichting van iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor voorkomen wij eventuele miskopen en is uw nieuwe interieur een investering en waarde bepalend voor uw huis. Wij zijn de intermediair die de sfeer en de kwaliteit van wonen bewaakt in gesprek met uw architect. Uw lichtplan dient immers niet alleen op het gebouw te worden afgestemd maar bovenal op uw manier van leven.

Wij zijn de designers op het gebied van luxe wonen en creëren interieurs die volledig in balans zijn. Onze unieke collectie meubelen met zowel klassieke details als moderne vormen dragen bij aan een luxueus en tijdloos interieur. Laat u inspireren door de verschillende onderdelen zodat u zich goed kunt oriënteren wat past bij uw manier van leven. Wilt u deze stijlvolle interieurs en artikelen in het echt ervaren?

Dan nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle showroom in het hart van bruisend Rotterdam.