Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Wij creëren stijlvolle & luxe keukens die passen bij uw manier van leven

Design voor het luxe koken

In samenwerking met Tieleman Keukens hebben wij in aanvulling op onze luxe interieur stijl een prachtige serie keukens ontworpen. Een klassieke deur in drie verschillende kleuren en uitvoeringen, prachtige karakteristieke handgrepen en deurknoppen, sierlijke pilasters en kroonlijsten vormen de basiselementen van de keuken.

Deze luxe maatwerk keukens hebben een stijlvolle uitstraling en worden compleet gemaakt door het La Cornue Cornefu fornuis, het Arte granieten aanrechtblad en de Miele keukenapparaten.

De keuken met witte zijdeglans deuren (model Long Island) en het zwarte zijdeglans keuken eiland en buffetkast (model Fairmont) zijn al een schoonheid op zich. Ook de keuken (model Aspen) met de donkerbruine eiken deur met nerf en stoer metaalkleurig deurbeslag is een gave combinatie.

De luxe barkrukken, de fraaie verlichting boven de keuken eilanden en de stijlvolle gordijnen komen allemaal uit onze collectie en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch. Bent u al toe aan een nieuwe keuken? 

Bezoek onze showroom in het hart van Rotterdam waar de zwarte keuken (model Fairmont) staat gepresenteerd. Of bezoek de ruim opgezette showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis waar alle drie modellen uitgebreid te bekijken zijn.

Wij ontvangen u graag en staan klaar om u te begeleiden met het maken van de juiste keuze van de keuken die past bij uw manier van leven.

Via onderstaande knop kunt u vrijblijvend een afspraak maken;

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
INSPIRATIE ZATERDAG


Twee keer per maand kunt u onze showroom vrijblijvend bezoeken van 10:00 - 17:00 uur.

- Datum: ZATERDAG 28 MEI
- Datum: ZATERDAG 11 JUNI

Tijdens deze dag ontvangen wij u graag in onze showroom zodat u de sfeer kunt beleven en onze unieke collectie zelf kunt bekijken.

Bekijk nieuwsbericht