Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Ontdek de keuken van uw dromen

Luxe keuken & interieurs

In samenwerking met Tieleman Keukens hebben wij in aanvulling op onze luxe interieur stijl een prachtige serie keukens ontworpen. Een klassieke deur in drie verschillende kleuren en uitvoeringen, prachtige karakteristieke handgrepen en deurknoppen, sierlijke pilasters en kroonlijsten vormen de basiselementen van de keuken.

Deze luxe maatwerk keukens hebben een stijlvolle uitstraling en worden compleet gemaakt door het La Cornue Cornefu fornuis, het Arte granieten aanrechtblad en de Miele keukenapparaten.

De witte zijdeglans deuren (model Long Island) en de zwarte zijdeglans keuken eiland en buffetkasten (model Fairmont) zijn al een schoonheid op zich. Ook model Aspen met de donkerbruine eiken deur met nerf en stoel metaalkleurig deurbeslag is een gave combinatie.

De luxe barkrukken, de fraaie verlichting boven de keuken eilanden en de stijlvolle gordijnen komen allemaal uit onze collectie en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch. Bent u al toe aan een nieuwe keuken?

Bezoek onze showroom in het hart van Rotterdam waar de zwarte keuken (model Fairmont) staat gepresenteerd. Of bezoek de ruim opgezette showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis waar alle drie modellen uitgebreid te bekijken zijn. Wij ontvangen u graag.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
INSPIRATIE ZATERDAG


Twee keer per maand kunt u onze showroom vrijblijvend bezoeken van 10:00 - 17:00 uur.

- Datum: ZATERDAG 22 JANUARI **

Tijdens deze dag ontvangen wij u graag in onze showroom zodat u de sfeer kunt beleven en onze unieke collectie zelf kunt bekijken.

Wij ontvangen u graag.

Bekijk nieuwsbericht