Ontdek de luxe sfeer van interior design door Maison Sucre

Interior design is meer dan alleen het kiezen van mooie meubels. Bij Maison Sucre begrijpen we dat jouw huis een verlengstuk is van je persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening aan die je helpt om van je huis een echt thuis te maken. Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht of je huidige interieur een opfrisbeurt wilt geven, wij staan voor je klaar met deskundig advies en inspirerende ideeën.

Luxe interieurontwerp op maat

Bij Maison Sucre zijn we gespecialiseerd in luxury interior design. Onze ervaren interieurontwerpers werken nauw met je samen om een interieur te creëren dat niet alleen stijlvol en elegant is, maar ook perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu in een modern appartement in het centrum van Rotterdam woont of een ruime villa in de buitenwijken, wij zorgen ervoor dat jouw interieur een weerspiegeling is van jouw unieke smaak.

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Interieurontwerp: Van concept tot realisatie, wij begeleiden je door het hele proces.
 • Kleuradvies: Wij helpen je bij het kiezen van de perfecte kleuren die jouw interieur tot leven brengen.
 • Lichtplan: Een goed verlichtingsplan is essentieel voor een sfeervol en functioneel interieur.
 • Maatwerk meubels: Wij ontwerpen en vervaardigen meubels die perfect passen bij jouw interieur.

Interieur laten ontwerpen in Rotterdam

Woon je in Rotterdam en ben je op zoek naar een professioneel interieurontwerp? Bij Maison Sucre bieden we een complete service aan, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke oplevering. Onze showroom in het hart van Rotterdam is de perfecte plek om inspiratie op te doen en onze collectie van unieke meubels en stoffen te ontdekken.

Onze diensten in Rotterdam omvatten:

 • Advies en ontwerp: Wij adviseren en begeleiden je met de te nemen stappen gedurende het gehele proces.
 • Bouwbegeleiding: Wij begeleiden je tijdens de bouw of renovatie van je woning.
 • Restyling: Geef je huidige interieur een frisse, nieuwe look met onze restyling diensten.

Restyling van je interieur

Ben je toe aan een verandering in je interieur, maar wil je niet alles volledig vernieuwen? Onze restyling diensten bieden de perfecte oplossing. Bij Maison Sucre helpen we je om je bestaande interieur een frisse, nieuwe uitstraling te geven zonder de noodzaak van een complete renovatie. Onze experts werken met wat je al hebt en voegen nieuwe elementen toe om een harmonieus en vernieuwd geheel te creëren.

Onze restyling diensten omvatten:

 • Herschikking van meubels: We herpositioneren je bestaande meubels om een nieuwe dynamiek in de ruimte te creëren.
 • Accessoires en decoratie: We voegen zorgvuldig geselecteerde accessoires en decoratieve elementen toe om je interieur op te frissen.
 • Kleur- en materiaaladvies: We adviseren over nieuwe kleurenschema’s en materialen die je interieur een moderne touch geven.
 • Functionele verbeteringen: We optimaliseren de functionaliteit van je ruimte door slimme aanpassingen en toevoegingen.

“Ons dagelijks gevoel is alsof wij wonen in een zeer comfortabel en luxe hotel. Alles klopt en iedereen die binnen stapt, is veelal onder de indruk.”

Chris & Ryanne, Rotterdam

Bouwbegeleiding en interieuradvies

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw droomhuis! Een spannende en drukke periode staat voor de deur want er moet vaak in een kort tijdsbestek een aantal belangrijke keuzes gemaakt worden voordat het nieuwe huis een thuis wordt. Je bent je ervan bewust dat een dergelijk droomhuis niet vanzelf tot stand komt en dat je het belang ziet van een goed interieurontwerp om de ruimtes zo mooi mogelijk te benutten.

Bij Maison Sucre begrijpen we dat het inrichten van een nieuw huis een grote uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide bouwbegeleiding en interieuradvies aan om je door het hele proces te helpen. Onze diensten omvatten:

 • Maatwerk interieur en kleuradvies: Wij ontwerpen een interieur dat perfect aansluit bij jouw wensen en geven kleuradvies voor de gehele woning.
 • Ingetekende plattegrond en lichtplan: Wij verzorgen een ingetekende plattegrond inclusief lichtplan van jouw droominterieur.
 • Balans en harmonie: Wij dragen zorg voor een gebalanceerd huis, waarbij geen plek wordt overgeslagen.

Maak een afspraak bij Maison Sucre

Ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Bezoek onze sfeervolle showroom in Rotterdam en laat je inspireren door onze unieke collectie meubels en stoffen. Ons team van deskundige interieurontwerpers staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw woondromen.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen creëren we een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij Maison Sucre begint het inrichten van je droomhuis!

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data