Tuin

Maison Sucre brengt wonen ook naar buiten!

Om echt van je tuin te kunnen genieten heeft de inrichting van je tuin ook de juiste aandacht nodig. Zo kan een goed ingericht tuinhuis ervoor zorgen dat je van de vroege lente tot in de nazomer nog uitgebreid kunt genieten van het buitenleven. Ons buitenprogramma omvat alles ten behoeve van het inrichten van je tuin, terras, poolside en tuinhuis of serre.

Wij werken met exclusieve tuinmeubelen waaronder schitterende buitentafels met natuurstenen bladen in combinatie met king-size parasols of markiezen om lange zomeravonden te kunnen genieten met familie & vrienden. Exclusieve tuinverlichting waaronder imposante buitenlantaarns, royale tuinvazen, eigen collectie buitentafels en loodkleurige plantenbakken zijn de accessoires voor de first-impression van de entree van je droomhuis.

Net als bij de inrichting van je interieur vertalen wij jouw lifestyle naar een verfijnd samengesteld en praktisch exterieur voor het heerlijke buitenleven! Laat je inspireren door onderstaande foto’s en bezoek onze stijlvolle showroom tijdens de inspiratie zaterdagen. Wij maken graag persoonlijk kennis en bespreken dan wat wij voor jou kunnen betekenen.