PASSION FOR FABULOUS FURNITURE

U heeft uw droomhuis eindelijk gevonden maar u weet niet waar u precies moet beginnen
met inrichten. Hoe krijgt u de type vloer, kleur en type keuken, verlichtingspunten, plaats van openhaard en verf op wanden en overige woonwensen dusdanig op elkaar afgestemd tot een mooi en harmonieus geheel?

Bij Maison Sucre nemen wij al deze zorgen graag uit handen en bespreken wij samen met u
alle facetten van het inrichten. Tijdens gesprekken in de showroom leren wij u graag persoonlijk kennen zodat het interieurontwerp volledig aansluit op uw gewenste droominterieur.

De mogelijkheden van Maison Sucre worden u meteen al duidelijk bij een bezoek aan de showroom. Sfeervolle ingerichte showkamers volledig afgestyled met luxeuze gordijnen en bijzondere decoratiestukken geven u een totaalbeeld van hoe u zou kunnen wonen. 

Doordat wij werken met ons eigen verflabel, unieke en comfortabele meubelcollectie, keuzes hebben uit prachtige stoffen en materialen zorgen wij ervoor dat maatwerk interieurs voor
vrijwel iedereen mogelijk wordt gemaakt. Echter kunt u natuurlijk ook alleen voor een mooie bank of fauteuil bij ons terecht om uw interieur compleet te maken.

Bekijkt u eens rustig onze gallery met allerlei foto's van huizen die wij eerder hebben mogen inrichten en stylen of bezoek eens onze sfeervolle showroom in het hart van Rotterdam. 

U bent van harte welkom.

Openingstijden

Dinsdag tot en met donderdag
10:00 - 17:00 uur
** werken wij op afspraak

Vrijdag en zaterdag
10:00 - 17:00 uur
** showroom geopend

 

Bezoekadres

Maison Sucre
Groenendaal 245
3011 ZW Rotterdam
Tel: 010 - 760 18 50