Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Nieuwe artikelen mogen uitkiezen omdat u bezig bent met een nieuwe woning of verbouwing van uw huidige woning is altijd het leukste onderdeel. Het interieur krijgt vorm en u kunt uw geselecteerde items eindelijk mooi gaan neerzetten in het huis van uw dromen. Met het uitgebreide assortiment van Maison Sucre weet u dat u goed zit.

Om u een idee te geven hoe uitgebreid onze collectie is hebben wij een aantal mooie foto’s verzameld van artikelen die wij in onze unieke collectie voeren. Uiteraard bent u van harte welkom onze sfeervolle showroom te komen bezoeken in het hart van Rotterdam waar een groot gedeelte van deze items in het echt te bewonderen zijn. Wilt een prijsindicatie weten van een artikel dan kunt u deze rechtstreeks bij ons aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×
Feestdagen - showroom gesloten

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van zaterdag 22-12 t/m woensdag 2-1-2019. Vanaf donderdag 3 januari zijn wij weer geopend vanaf 10:00 uur en bent u van harte welkom in onze showroom. Namens het team van Maison Sucre wensen wij u sfeervolle feestdagen toe en een heel gelukkig 2019.

Bekijk nieuwsbericht