Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Nieuwe artikelen mogen uitkiezen omdat u bezig bent met een nieuwe woning of verbouwing van uw huidige woning is altijd het leukste onderdeel. Het interieur krijgt vorm en u kunt uw geselecteerde items eindelijk mooi gaan neerzetten in het huis van uw dromen. Met het uitgebreide assortiment aan luxe meubels van Maison Sucre weet u dat u goed zit.

Om u een idee te geven hoe uitgebreid onze collectie is hebben wij een aantal mooie foto’s verzameld van artikelen die wij in onze unieke collectie voeren. Uiteraard bent u van harte welkom om onze exclusieve woonwinkel te komen bezoeken om interieurinspiratie op te doen. Wij geven ook interieuradvies en helpen uw graag met een interieurontwerp die wordt verzorgt door onze interieurstylist Sharon.

In onze sfeervolle showroom  in het hart van Rotterdam kunt u een groot gedeelte van deze exclusieve design meubels in het echt bewonderen. Wilt u ook een stijlvol interieur en een prijsindicatie ontvangen van bijvoorbeeld een fluwelen bank of luxe fauteuils dan kunt u deze rechtstreeks bij ons aanvragen.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
ZONDAG 26 JANUARI

SPECIAAL GEOPEND
Aankomende zondag 26 januari is Maison Sucre te zien om 10:30 uur bij Business Class op RTL7.
Deze dag is de showroom speciaal geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Wij ontvangen u graag deze middag in onze sfeervolle showroom.

Bekijk nieuwsbericht